Lettere prosesser med tunge fagsystemer

Å utvikle et fagsystem er en svært tidkrevende prosess. Har du hørt det før? Har du tenkt det selv? Vi skal ikke motsi utsagnet, uten samtidig å erkjenne at slik er det – veldig mange steder. Vår erfaring er annerledes. Vi kjenner et godt ordtak: «Kan du tenke det, kan du gjøre det.»

Vi kan gjøre det
Ofte kan vi utvikle fagsystemer på en helt annen tidsskala enn det du forventer. Ikke sjelden kan vi levere tilbud med en helt annen pris enn det du har fått fra andre. Det betyr ikke at vi leverer dårligere kvalitet, snarere tvert imot. Vi har verktøy som gjør oss i stand til å tenke forretning sammen med deg, i stedet for å dra deg inn i teknisk tankegang. I det daglige tenker vi svært lite teknikk – fordi vi ikke behøver det. Den tekniske forklaringen finner du her, om du skulle lure.

Tror du oss ikke?
Enkelte har vanskelig for å tro oss. Det er vårt eneste problem, om vi har noe problem. Vi kjenner eksempler på miljøer som har brukt millioner av kroner på å utvikle varianter av sin kode, som vi kunne generert for brøkdelen av kostnaden. Naturligvis kan vi ikke love at det samme vil gjelde i din bedrift, men sjekk i alle fall med oss om vi kan levere et bedre og billigere produkt. Det vi gjør for kundene våre, er å skape lønnsomhet og merverdi.

Er vi så spesielle?
Det er ingenting spesielt med oss. Vi vil gå så langt som til å kalle oss normale. Vi tror til og med at de fleste syns vi er ganske trivelige folk. Det eneste som er litt spesielt, er at vi slipper å tenke så mye på teknikk, og vi slipper å forklare så mye om teknikk. Tankene våre er opptatt av forretningsmodeller og faglige løsninger innenfor bransjene kundene våre jobber i. Resten har vi effektive verktøy til å hjelpe oss med. Og litt kunnskap – vi innrømmer det.

Send oss en henvendelse

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: