Hvor raskt kan du programmere?

Utviklermiljøer med få ansatte kan ved hjelp av CA Plex og Websydian lage store, avanserte, forretningskritiske systemer. Er ambisjonene mindre, kan i mange tilfeller en senior-utvikler overta jobben til hele avdelingen. Uansett om målet er å gjøre mer med de ressursene man har, eller å gjøre like mye med færre ressurser, kan CA Plex og Websydian være veien å gå når man utvikler fagsystemer.

Tenk forretning – ikke teknologi
Du kan tenke forretning, mens CA Plex og Websydian er smekkfulle av ferdig tenkt teknologi. Du slipper å «ta i» koden. Dessuten får du hjelp til å følge med i utviklingen, og du får i prinsippet systemer uten feil.

Veldokumentert og fleksibelt
CA Plex er modulbasert og tilrettelagt for flere plattformer. Alt er veldokumentert og funksjonelt, og det er lagt stor vekt på sikkerhet. Løsninger man bygger i CA Plex kan leve side om side med eksisterende løsninger i bedriften, eller fullstendig overta rollen til mer «tungrodde» systemer.

Rett på nett
Websydian tar, som navnet antyder, din CA Plex-løsning ut på webben. Her er alt klart til bruk, med solid datasikkerhet, og tilrettelagt for å tenke forretning i stedet for å tenke teknologi. I dette verktøyet vil du finne ferdige moduler og objekter, integrasjon mot alle databaser og webservere, full skalerbarhet og uavhengighet mellom visuelt design og programfunksjonalitet. Websydian har til og med ferdig nettsted innbakt.

Arkitekttegnet løsning
CA Plex og Websydian er såkalte ARAD-verktøy, som står for Architected Rapid Application Development. RAD (Rapid Application Development) er metodologier eller standardiserte prosesser for hurtig utvikling av programvare, eksempelvis rammeverk for webutvikling eller prosessbeskrivelser som inkluderer overordnet forretningsmodellering. Forskjellen fra RAD er altså at ARAD har tatt steget over i å bli et verktøy, mer enn bare en metode-beskrivelse. CA Plex og Websydian danner en arkitektur hvor det er tilrettelagt for enda hurtigere og stødigere utvikling av forretningskritiske verktøy. Dette er verktøy som konkret lager koden og programmet for deg.

Vi bruker det
Appollo IT Consulting benytter CA Plex og Websydian, og er derfor et svært effektivt utviklermiljø. Som regel kan vi gjøre jobben raskere og billigere enn dem vi konkurrerer med ved anbud. Vi ønsker nå å øke spenningen ved å skaffe oss skarpere konkurrenter.

Kontakt oss i dag
Vil du vite mer om CA Plex og Websydian? Ta kontakt med oss og få et uforpliktende tilbud og god veiledning. Vi ser frem til å kunne hjelpe bedriften din til bedre effektivitet.

Send oss en henvendelse

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: